Njut i hemmet

Vem har sagt att du måste boka in dig på ett hotell eller en SPA-anläggning för att uppleva lyx? Du kan med rätt planering och design bygga din egna spa-hörna hemma. Ett lyxigt badrum eller kanske en skön relax på terrassen – häng med så berättar vi mer!

SPA-känsla hemma

Det finns utmärkta alternativ när det gäller inredning och installation som på olika sätt bidrar till en känsla av relax. Ta bara en titt på utbudet hos Rörfokus som erbjuder allt från lyxiga spabad till stilren badrumsdekoration. Det förstnämnda är ett härligt inslag som definitivt bidrar till att göra sommarkvällarna lite längre. Ett skönt dopp ute på terassen är utan tvekan en lyx i vardagen och allt fler investerar i spabad hemma!

Budget A och O

Se till att hålla renoveringen eller installationen inom dina ekonomiska ramar och finns det behov för ett förstärkt kapital är tipset att tidigt se på olika lånealternativ. I den här artikeln kan du läsa mer om finansiella tips inför en renovering. Lyx och relax är ofta en lönsam investering, men se till att välja rätt produkter som håller länge.

Lyx med enkla medel

Glöm inte bort att relax även kan uppnås med tämligen enkla inslag så som rätt belysning och bekväm vattenstråle. Små saker som faktiskt kan göra underverk när det gäller komfort och avkoppling. Bor du i en liten bostad med små utrymmen kan rätt inredning skapa en känsla av mer yta och lyx.

Lycka till!